HES HaarEnStyling

Altijd en overal

Algemene voorwaarden

Prijzen
De prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten.
HES HaarEnStyling behoud zich het recht om de prijzen of voorwaarden ten alle tijden en vrij te kunnen aanpassen.

Ruilen van producten
Producten kunnen om hygiŽnische redenen niet geruild of teruggenomen worden.

 

Disclaimer en Privacy

Deze website www.haarenstyling.nl, de namen HES HaarEnStyling en HES, zijn eigendom van het bedrijf HES HaarEnStyling, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer:51873788.

Alle informatie op de website is eigendomsrecht van het bedrijf HES HaarEnStyling, het ontwerp van de site is eigendom van Frankena Computer Services en HES HaarEnStyling. Alle logo's merknamen en beeldmerken etc. zijn eigendom van de eigenaren en merkrechthouders van de betreffende zaken. Er is geen enkel opzet of intentie om een merk te misbruiken of gebruiken zonder toestemming op deze website. Deze website en alles wat hier getoond wordt is puur en alleen voor bedrijfsmatig gebruik en als zodanig mag hier geen enkel recht aan ontleend worden.

Alle foto's en filmpjes getoond op de site zijn eigendom van het bedrijf HES HaarEnStyling, M.Frankena en/of Hester van de Beukel tenzij anders vermeld en het is dan ook niet toegestaan deze te kopieŽren, vermenigvuldigen danwel te gebruiken op andere websites of enige andere vorm van publicatie zonder de nadrukkelijke schriftelijke toestemming van eerder genoemden.


Alle foto's die gebruikt zijn voor de website, zijn geplaatst met toestemming van de klant(-en).

Deze disclaimer kan zonder bericht worden gewijzigd of aangepast.

Deze website gebruikt geen enkele manier om prive gegevens van U als gebruiker te registreren en/of te verzamelen.